Waarom uw ruiten tinten?

Veiligheid
SL-LLumar Autoglasfilm beschermt u tegen verwondingen en materiële schade door rondvliegende glassplinters bij ongeval, inbraak én overval. Hiermee heeft u een vangnetsysteem tijdens vele onvoorziene omstandigheden. Op veiligheid getest volgens de norm NEN prEN 12600.
Zon- / warmtewering
Door de grote ruitoppervlakken kan de temperatuur in de auto flink oplopen. Passagiers zullen vooral op warme zomerdagen bijzonder gesteld zijn op een koele omgeving. Door een uniek vervaardigingproces heeft u een kleurneutraal uitzicht, maximale warmte reductie tegen zonlicht en een absoluut comfort voor de bestuurder en passagiers. Nú heeft u optimaal rendement van uw airconditioning!

UV-bescherming
Het is een wijdverbreid misverstand dat autoruiten ook de inzittende beschermen tegen zonnestraling. Standaard veiligheidsglas beschermt de inzittende enkel en alleen tegen UVB-straling. De agressievere UVA-straling dringt ongehinderd door in de auto, vanwege de langere golflengte van dit type straling. Vooral de inzittende achter in de auto, meestal kinderen, lopen extra veel risico. Zij worden zowel door de zijruiten als de achterruit blootgesteld aan de UVA-straling. Autoglasfilm houdt 99% van de UV-straling tegen.
Anti-Inkijk
Door SL-LLumar Autoglasfilm is uw privacy gewaarborgd en zijn uw kostbaarheden, gereedschappen en/of apparatuur aan nieuwsgierige blikken onttrokken.
Diversiteit
Niet iedereen is gecharmeerd van getinte autoruiten. Daarom is Autoglasfilm ook in een neutrale kleurstelling verkrijgbaar. Deze "onzichtbare" film heeft exact dezelfde eigenschappen, zoals hitte- en UV-bescherming.
Styling
Op eenvoudige wijze een opvallende auto! Door de styling van uw autoruiten is uw auto beter te onderscheiden van andere auto"s van hetzelfde type. Het design van de auto krijgt een bijzondere uitstraling.

Service
Uw autoruiten worden door deskundige monteurs van erkende vakbedrijven voorzien van SL-LLumar Autoglasfilm. U bent verzekerd van een eersteklas topproduct, een advies op maat en een professionele service.

Productspecificaties
Het basismateriaal voor SL-LLumar Autoglasfilm bestaat uit een microdun, extreem helder Polyester (PET). Dit materiaal wordt doormiddel van een gepatenteerde technologie UV-geïmpregneerd en/of diepgeverfd. De edelmetaal-lagen worden opgedampt of gesputterd. De veredelde PET-films ondergaan daarna een lamineringsproces, worden voorzien van een krasbestendige laag (hardcoat) en een helder acrylhars (lijmlaag). Dit procédé vindt plaats onder cleanroom condities (ISO 9001/9002 gecertificeerd).